Lúpež pri železničnej trati v Medzilaborciach. Stánok mal vykradnúť 17 ročný chlapec. Mŕtve ovce v košiari.

18.09.2012 Celý región

Lúpež pri železničnej trati v Medzilaborciach:
Humenský policajný vyšetrovateľ vzniesol obvinenie pre zločin lúpeže 28 ročnému mužovi z Medzilaboriec.
Obvinený muž mal v piatok v noci prepadnúť v Medzilaborciach 25 ročného miestneho muža. V čase okolo 22:30 h zbadal, ako poškodený zjavne pod vplyvom alkoholu, prechádzal zo Zámočníckej ulice cez železničné koľaje smerom k čerpacej stanici. Približne v polovici koľajiska ho mal dobehnúť a päsťou udrieť do tváre. Po tomto napadnutí poškodený spadol medzi koľaje na chrbát, kde ho mal obvinený ešte najmenej päť krát päsťou udrieť do tváre a z vrecka nohavíc mu mal odcudziť mobilný telefón. Nakoniec ho mal ešte kopnúť do nohy. Krádežou telefónu vznikla poškodenému škoda najmenej 90.- € a fyzickým napadnutím utrpel tržnú ranu ďasna v ústnej dutine a poranenie sánky, pravej nohy a ruky s doposiaľ nestanovenou dobou liečenia. Obvinený je stíhaný na slobode.

Stánok mal vykradnúť 17 ročný chlapec:
Z prečinov krádeže a poškodzovania cudzej veci obvinili včera bardejovskí policajti 17 ročného Bardejovčana.
V nedeľu 16.9.2012 v čase okolo 2:55 h zatelefonoval na linku policajnú 158 35 ročný muž, že pri nemocnici na Ul. Sv. Jakuba v Bardejove videl utekať od novinového stánku osobu, ktorá v rukách držala krabicu. Na miesto bola ihneď vyslaná policajná hliadka, ktorá krátko nato zadržala obvineného. Obvinený mladík sa mal v čase okolo 2:40 h vlámať do novinového stánku pri nemocnici a to tak, že na stánku rozbil okienko, vytlačil ochranu tyč a cez vzniknutý otvor vnikol dnu. Odtiaľ mal ukradnúť cigarety, mince, poškodil registračnú pokladňu a krvou poškodil časopisy a noviny. Krádežou vznikla škoda vo výške cca 600,-€ a poškodením tovaru a zariadenia cca 300,-€.

Mŕtve ovce v košiari:
Na polícií v Sabinove oznámil včera ráno 56 ročný muž z Červenice pri Sabinove usmrtenie oviec v košiari.
Doposiaľ neznámy páchateľ v noci zo soboty na nedeľu najprv poškodil časť elektrického ohradenia košiara, ktorý sa nachádza v katastri obce Červenica pri Sabinove a následne usmrtil 2 ks plemenného barana a 19 ks oviec. Spôsobená škoda bola vyčíslená na 2 530,- €. Polícia začala trestné stíhanie pre prečin poškodzovanie cudzej veci.
 

Vyberte región